Новини

ОФИЦИАЛНО ОТКРИВАНЕ

На 24 май 2018 г. в Джурджевац – Хърватия официално бе открита новата фабрика за паркети на групата Bauwerk Boen. Производствената база е разположена на 130 000 кв.м. и е една от най-модерните фабрики за производство на паркет в Европа. Всички гости, включително Предраг Шромар – вицепремиер на Хърватия,  посланниците на Швейцария и Норвегия в Хърватия, […]

повече »
НОВИ КОЛЕКЦИИ 2018

На изложението CASA SALZBURG Bauwerk представи новите си колекции за 2018 г. Очаквайте ги след 15 март и в София!  

повече »
Презентация с 1-во място на BuildingStyle 2017

Фивекс – „Частица от природата за по-добър живот“ получи приза за най-добра презентация след гласуване на всички участници във форума.

повече »
ЗАВЛАДЯВАЩА 3D ВИЗИЯ

Запознайте се с новите стенни облицовки от натурално дърво и спиращ дъха дизайн!

повече »
УСТОЙЧИВО РАЗВИТИЕ

Предоставяме на Вашето внимание второто издание на бюлетина на Bauwerk. Пожелаваме Ви приятни мигове с интересните истории.

повече »
ПРИКЛЮЧИ ЖУРИРАНЕТО В КОНКУРСА АРХ ИНОВА 2016

Вчера в представителния магазин за луксозен паркет в София на фирма "Фивекс проджект" се проведе журирането в конкурса „Годишни архитектурни награди АРХ ИНОВА 2016" с тема: „Жилищни сгради". Деветчленното жури номинира 8 проекта в категория "Многофамилни сгради и 12 проекта в категория "Еднофамилни сгради". Те ще участват в в изложбата по време на церемонията по награждаването на победителите на 19 октомври.

повече »
Общи условия
«