В третото издание с тема „Жилищни сгради“ се състезаваха 104 проекта.

Вчера в представителния магазин за луксозен паркет в София на фирма „Фивекс проджект“ се проведе журирането в конкурса „Годишни архитектурни награди АРХ ИНОВА 2016″ с тема: „Жилищни сгради“. Деветчленното жури номинира 8 проекта в категория „Многофамилни сгради и 12 проекта в категория „Еднофамилни сгради“. Те ще участват в в изложбата по време на церемонията по награждаването на победителите на 19 октомври.

В състава на журито са: САБ – арх. Пламен Генов, КАБ – арх. Диана Христова, КСБ – инж. Егмонт Якимов, арх. Ангел Захариев, арх. Милена Нанова, арх. Лило Попов, арх. Георги Кътов, арх. Славин Байлов и арх. Божидар Хинков. Всички проекти може да разгледате тук.

АРХ ИНОВА е електронна платформа, създадена от четири медии в областта на строителството, архитектурата и дизайна: ka6tata.com, the-building.eu, citybuild.bg и citybuildhome.bg. Това е некомерсиален конкурс, целящ отличаване на качествената архитектура, иновативните архитектурни и технически решения, приложени в проектите на българските архитекти и популяризирането им сред инвеститори и предприемачи.

Спонсори на третото издание на конкурса „Архитектурни награди Арх Инова 2016″ са:

Златен спонсор:
Идеал стандарт – Видима АД

Сребърни спонсори:
Алукьонигщал ЕООД
Века България ЕООД
Кнауф България ЕООД
Марисан

Спонсори:
Каталано
Винербергер ЕООД
Оргахим АД
Фивекс проджект ЕООД
Грундфос България ЕООД

Партньори на конкурса са КАБ, САБ и КСБ.

« назад
Общи условия
«