BAU 2019

22.01.2019

На водещото световно изложение за архитектура, строителни материали и системи BAU Мюнхен от 14 до 19 януари 2019 г.  OSMO Holz und Color представи цялото си продуктово портфолио. Демонстрациите на живо спомогнаха да се видят предимствата на OSMO практически. Темата „креативен дизайн“ е винаги актуална и целият щанд бе демонстрация за това.

Точно навреме – за началото на пролетта – Osmo направи хит с допълнения към градината. Новите дизайнерски огради, освен че осигуряват неприкосновеност на личния живот, предлагат още повече възможности за създаване на атрактивни външни площи. Индивидуализацията, в която текстурата и цветовете на повърхността намират все по-голямо търсене, играе важна роля. Osmo отчита това развитие във всички области. По отношение на подовите настилки (дюшемета и декинг) има възможност за избор от богата селекция от повърхностни текстури, както и цветове за създаване на индивидуално жизнено пространство.

Следвайки устойчиво швейцарския си стил Bauwerk Parkett отново се открои с впечатляващ просторен щанд. Заедно с обогатвянето на цветовата гама, акцент бе изграждането на по-близък контакт с клиентите по време на целия процес: от идеята за паркет, през избора и монтажа до неговата поддръжка в годините.

Посетителите на BAU 2019 можеха да изпитат всички възможности за креативен дизайн и да видят как изглеждат продуктите в реалния живот.

Ако не сте били от 250.000-те посетители на изложението, за нас ще бъде удоволствие да ви запознаем подробно с продуктите на OSMO и BAUWERK в нашия шоурум в София.

« назад
Общи условия
«