На 24. Октомври 2019 г. се проведе Работилница OSMO в Банско. Организатор на събитието е ДИБЛА ЕООД – дистрибутор на ОСМО за Югозападна България.

_DSC0369Г-н Георги Юнчов –  Управител на ДИБЛА ЕООД – приветства присъстващите и откри семинара.

Представени бяха всички продукти на немската компания ОСМО:

– цветни и безцветни масла за защита на изделия от дърво в интериора: масло с твърда вакса Оригинал – мат, сатен и гланц; Топ Ойл – специално за кухненски и работни плотове и дъски за рязане; Декорвакса: прозрачни и интензивни цветове; Байц масла: за наситен прозрачен цвят; Спрей вакса – при използване на пистолети при нанасяне и др.

– цветни и безцветни масла за защита на изделия от дърво в есктериора: Декинг масло; Защитно лазурно масло; УВ защитно масло; Еднослоен лазур

– продукти за почистване и поддръжка: Крафт гел за посивели дървесини; Почистваща твърда вакса; Почистващ спрей и др.

– инструменти и пособия за работа с маслата: микрофибърен валяк; четки с твърд косъм; микрофибърен апликатор; машина за почистване на декинг и дюшеме и т.н.

– масивни дюшемета;

– фасадни облицовки от масивна дървесина;

– декинг и други елементи от дърво за градината;

– вътрешни профили и ламперии.

Участниците в семинара бяха представители на различни браншове: мебелни производители, дърводелци, строитество, търговци.

Представители от Фивекс – дистрибутор на ОСМО за България – отговориха на множеството зададени въпроси в разгорещена дискусия.

Особено внимание се обърна за:

– дълготрайното запазване на естествения облик на външните дървени фасади и елементи на архитектурата и лесното им реновиране може да се извърши единствено със специално подбрани продукти като ОСМО Защитно лазурно масло и УВ защитно масло Екстра, които съдържат  в себе си импрегнант и спестяват време и разходи както при първоначалното третиране на дървесината, така и при нейното реновиране.

– използването на екологични продукти, подходящи за детски играчки води до значително подобряване качеството на здравословен живот.

_DSC0399

Събитието бе обилно полято с пшенична немска бира и любими за гостите питиета.

« назад
Общи условия
«