На 20. Октомври 2022 г. се проведе Работилница OSMO в ХАСКОВО. Домакини на събитието са АНТИВО АРТ – дистрибутор на ОСМО за региона.

Антония и Иво Марчеви приветстваха присъстващите и откриха семинара.viber_image_2022-10-26_14-17-45-800

Иво ни впечатли с емоционален  разказ за първия си „сблъсък“ с ОСМО и накрая попита: „Представяте ли си с опаковка от 0,125 л да омаслите цели 3 м2? Малка е кутийката, но прави чудеса„.

Представени бяха всички продукти на немската компания ОСМО:

– цветни и безцветни масла за защита на изделия от дърво в интериора: масло с твърда вакса Оригинал – мат, сатен и гланц; Топ Ойл – специално за кухненски и работни плотове и дъски за рязане; Декорвакса: прозрачни и интензивни цветове; Байц масла: за наситен прозрачен цвят; Спрей вакса – при използване на пистолети при нанасяне и др.

– цветни и безцветни масла за защита на изделия от дърво в есктериора: Декинг масло; Защитно лазурно масло; УВ защитно масло; Еднослоен лазур

– продукти за почистване и поддръжка: Крафт гел за посивели дървесини; Почистваща твърда вакса; Почистващ спрей и др.

– инструменти и пособия за работа с маслата: микрофибърен валяк; четки с твърд косъм; микрофибърен апликатор; ръчна машина за нанасяне на цветни масла в интериора; машина за почистване на декинг и дюшеме и др.

– масивни дюшемета;

– фасадни облицовки от масивна дървесина;

– декинг и други елементи от дърво за градината;

– вътрешни профили и ламперии.

Участниците в семинара се включиха активно в демонстрациите и сами се убедиха в лесния начин на работа с маслата OSMO.

28   19   2

« назад
Общи условия
«