За нас

Бъдещето на нашите деца се ражда в настоящето

Този принцип се прилага не само в нашите семейства, но и при нас във Фивекс. Всеки, който работи с естествени материали като дървото, влага специален смисъл за отговорност към природата. И всеки, който отчита деликатния баланс на нашата екосистема, разбира колко взискателна трябва да бъде тази работа.

Частица от природата за по-добър живот

Повече от 25 години ФИВЕКС работи за устойчиво развитие с продуктите на Bauwerk – естествени паркети и OSMO –  масла за обработка на дървесина, външни подови настилки (декинг), фасади  от масивна дървесина. От създаването си  непрекъснато следваме високите изисквания на нашите клиенти, предлагайки продукти, различни от масовия пазар, с гарантирано сертифицирано качество, екологично чисти и с дълъг срок на експлоатация.

Нашият стремеж е Вие да спечелите повече, да спомогнем за подчертаване на Вашата индивидуалност и личния Ви стил на живот, като постоянно обогатяваме гамата от предлагани продукти, които да отговарят на Вашите специфични изисквания и индивидуални нужди.

BAUWERK PARKETT – съзнателно дефиниране на жизненото пространство: днес критериите за избор са по-важни и много по-различни от преди няколко години. Изборът на паркет е избор на стил и жизнена среда. Огромното разнообразие, съчетано с швейцарската традиция за качество е това, което получават нашите клиенти. Най-високите стандарти за качество и компетентност, здравословен начин на живот, екологична и социална отговорност – всичко това е отразено в нашите настилки.

OSMO – с всичко: от оригиналното Hard Wax Oil – масло с твърда вакса за перфектен финиш на паркета, с масивните си дюшемета, вътрешни и външни облицовки от масивна дървесина, перголи, огради и суров дървен материал, OSMO е доказаният световен специалист в областта на дървесината.

Непоколебимост в постигнатото, ентусиазъм в работата, изкуство в резултата

Ние сме пионери за България в няколко посоки:

  • Първите вносители на трислоен паркет, на фабрично лакирани с 10 слоя лак паркети и дюшемета.
  • Първи предложихме на пазара огъваем шперплат.
  • Първи и може би единствени предлагаме Fidbox: електронен уред за контролиране влажността на замазката и паркета по време на екпслоатацията.
  • Първите вносители сме на масла с твърда вакса за финиширане на продукти от естествена дървесина.
  • Учредители сме на Българската Асоциация на професионалните паркетчии.
  • Представихме с добро класиране България за първи път (и засега единствен) на европейско състезание през 2012 г. между паркетмайстори от 11 европейски държави и организирахме първия национален конкурс в България през март 2013 г. с жури от Германия и Италия – договорено с Европейската Федерация.

Гордеем се, че успяваме да наложим високи изисквания и прилагане на нови технологии, използване на безвредни и екологични продукти.

Общи условия
«